o nama

Osnovana u 2007, Shanghai Twisun Bio-pharm Co., Ltd. je profesionalni nacionalne Hi-tech proizvođača, koji objedinjuje R & D, proizvodnju, prodaju i servis visoke razine naprednih međuprodukti, API-ja, posebnim kemikalijama i prirodne medicine. Temeljnog kapitala je 2,6 milijuna dolara, di je više od 16 milijuna dolara. Twisun je sjedište se nalazi u području industrije Šangaja Jinshan br.2, proizvodne baze u Anhui i pokrajini Jiangxi, Ukupna površina je 100000 ㎡, više od 300 zaposlenih. Godišnje prodaje će provaliti preko 50 milijuna dolara.

Twisun su potpuno opremljenog organizacijske strukture i napredan sustav proizvoda. Proizvod uglavnom uključuje u kardiovaskularnih, antivirusno, antidijabetika, antineoplastic, antifungalno i deprementia, više od 70 ključnih poluproizvoda od 6 glavnih kategorija uključuju Velpatasvir, Daclatasvir, Tenofovir, Ledipasvir, Sofosbuvir, posakonazol, saksagliptina, Vorapaxar, LCZ696 itd.

Twisun držeći se "na temelju kvalitete, kupac prvi, upravljanje kreditnim, profesionalne usluge" poslovni princip. Napravili smo dobru i mirnu suradnju odnos s brojnim farmaceutska poduzeća iz domaćih i međunarodnih. Naši proizvodi se izvoze u Europi, SAD-a, Bliskog istoka, Indije, jugoistočnoj Aziji i drugim regijama. Twisun stekla visoko odobrenih i dobar ugled od tržišta i kupaca.

Kao što naš slogan, možemo vidjeti stvari iz perspektive kupca i nastojimo nadmašiti očekivanja klijenata. Mi smo spremni na suradnju s domaćim i međunarodnim partnerima za pobijediti-pobijediti budućnost.