Istraživanje i razvoj

Istraživanje i razvoj
Istraživanja

Istraživanje i razvoj usluga
Naše usluge istraživanja i razvoja tehnologije uključuju kemijske kombinacije optimizacije može proizvesti uvelike premašiti potrebe droga kada je u ranijoj fazi razvoja. Za optimizaciju i odabrati najučinkovitiji način za smanjenje troškova sinteza kemijski spoj — — to može doći do smanjenja na količinu u procesu sinteze, poboljšanje proizvodnje cilj kemijske i skraćivanje vremena potrebna u sintezi.
Tehnologija konzultacije
Ugovor istraživanje organizacije, (CRO), je organizacija offords profesionalnih usluga za domaće i strane proizvode vezane uz lijekove i zdravlje. Usluge za kupce uključujući: razvoj novi lijek, transfer tehnologije, istraživanje tržišta i sl.

Razvoj
Twisun pharm može proizvesti razne proizvode visoke kvalitete i može zadovoljiti različite zahtjeve pojedinih klijenata. Mi je kvaliteta kontrole, istraživanje i razvoj centara kako bi se osigurala stabilnost proizvodnje i kvalitetu proizvoda.
Naš laboratorij (proizvodnih jedinica: kg, g), eksperimentalna baza (kapacitet: 10 kg na 100 kg) i proizvodnih pogona (prinosa: 100 kg za jedinice) mogu pružiti kupcu tonaža vrhunske proizvode iz g-klase. Naš istraživački centri i eksperimentalna baza može osigurati profesionalni proizvodi za potrebe kupca za sve sekcije iz rane kliničke faze marketing (kemijski outsourcing poslovanja, itd.).
Prilagođene sinteza
Ne samo nudimo spoj, također pružaju pouzdane, kvalitetne i organski spoj usluga. Gosti očekivati cijene i dostave kako bi se postigla rapid promet vrijeme. nakon početka projekta, ćemo osigurati kopiju najnovijih događaja i o napretku kupcu svaka dva tjedna i onda dobiti povratne informacije. Usvojiti kupca mišljenja i potrebe i povratne informacije učinkovito.
Radno vrijeme Equivalence(FTE)
FTE suradnja način koji će biti gosti nastaviti svoje istraživanje i izbjeći ponovljeni citat za novi projekt ili naknadna projekta u isto vrijeme.